De Eikenhorst
eekhoorn groen

Over ons

Duurzaam & Gastvrij

Met veel energie wordt er door een klein team voor gezorgd dat dit huis, wat in particuliere handen is, wekelijks blije gasten heeft. Het huis bestaat sinds eind jaren '90 en was in eerste instantie voor 20 personen. Sinds 2019 is het huis voor 30 personen geschikt.
Natuurlijk hebben we een bijzondere tijd gehad toen door corona, maar nu zijn we blij dat we in 2022 alle gasten weer kunnen verwelkomen!

Ook hebben we zelf een jong gezin en vinden het super om vanuit de visie van onze gasten én onze eigen ervaring elke dag te werken aan een nog mooier en passender huis voor verschillende generaties.

Over ons groepsaccommodatie
eekhoorn groen

Het team van de Eikenhorst

Met wie heb je contact?

Familie Linthorst

Voor ons is het belangrijk dat je een gastvrij en warm verblijf hebt bij ons én dat je geniet van de mooie natuur die Nederland te bieden heeft. Ga naar buiten, bouw hutten (hier ben je nooit te oud voor), zit in de hot tub, stook een vuurtje in de kota of ga sjoelen. Geniet van jullie dagen bij ons!

Jouw contactpersonen

Beheerder van het huis is al meer dan 15 jaar Carolina Linthorst. Ze woont vlakbij Boshuis de Eikenhorst en checkt jullie in, is contactpersoon in de dagen dat je bij ons verblijft, en ziet jullie vaak nog even om jullie ervaringen te horen als je vertrekt. Ook verzorgt ze samen met twee collega’s de schoonmaak om het weer spik-en-span te maken voor de volgende gasten.

Ronald en Wenda Linthorst zijn de eigenaren. Voorafgaand aan de boeking heb je vast contact met een van twee. We wonen in de Haarlemmermeer en komen doordat de roots van Ronald in Steenwijk zijn, nog vaak in deze regio. Ronald werkt in de duurzaamheid en Wenda in de gastvrijheid bij grotere organisaties. Het is mooi om dit ook in ons eigen huis door te voeren en jullie als gasten dit mee te kunnen geven. 

De groepsaccommodatie in het bos voor 20 tot 30 personen

×